Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!

Congo K4, 250g

Nici un review
Reducere 20%! Promotie valabila in perioada 01.04.2024-30.04.2024. Pretul promotional nu poate fi supus unor reduceri suplimentare. Aceasta Arabica speciala are personalitatea complexa a cafelei cultivate la altitudine ridicata
Toata descrierea
Disponibilitateîn stoc
SKU
304244
Preţ standard 38,00LEI Preţ special 30,40LEI

pachete pe luna

Selecteaza cantitatea

Informatii suplimentare

congo k4congo k4
congo-k4

Spania, Franta, Germania, Suedia si Norvegia daca s-ar uni, aproape ar avea aceeasi suprafata ca a statului Congo. Insa, pe cat este de mare, tara strabatuta de cel mai adanc rau din lume, pe atat este de zdruncinata si plina de contraste.
Aici, la o aruncatura de bat de Ecuator, intr-o zona scaldata din belsug de apele marilor lacuri de pe continentul african, exista un ecosistem aparte, care permite cultivarea arborilor de cafea din soiul Bourbon. Cu asta se ocupa peste 1.500 de cultivatori, un numar foarte mare pe o arie destul de restransa. Fiecare dintre acestia reusind sa creasca sortimente aparte.
Insa, pe malurile lacului Kivu, odata cu arborii de cafea, in Congo creste si speranta unei tari macinate ani la rand de razboaie interne.

Acum exista Brewing Hope, un program social colectiv initiat pentru a restabili conditia femeii in aceasta parte a lumii. In centrul acestui program se afla Women Rebuilding Hope, o organizatie tanara cu o misiune aparte: sa reconstruiasca spiritul unei femei pentru a recladi o tara, cum spune chiar o parte din motto-ul lor. Compusa din sute de femei care lucreaza in fermele de cafea, Women Rebuilding Hope aduce o schimbare in comunitate si ajuta lupta acestora pentru drepturi sociale egale si restabilirea valorii muncii lor.

congo-k4-a

La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru comenzile de peste 100 lei
30 days return

30 zile retur

Ne ocupam noi de toate detaliile.
Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!

Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro