Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!


Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro

BeanZ este proiectul plin de pasiune al unei echipe deosebite de anteprenori de la Strauss Coffee, compania de cafea numărul 1 din Brazilia și una dintre cele mai influente de pe piața internațională, cu peste 25 de ani de expertiză.


Cine suntem

cine suntem

Călătorim în întreaga lume în căutarea fermelor locale autentice pentru a vă aduce o varietate cât mai mare și mereu schimbătoare de cafea de origine limitată, sezonieră și distinctivă. Alegem cu expertiză, livrăm cu onestitate și educăm prin autenticitate.

Ce facem

ce facem

Rescriem povestea cafelei prin redefinirea relației oamenilor cu această băutură uimitoare. Credem că experiența desavârșită a cafelei înseamnă să te străduiești mai mult. Celebrăm diversitatea în toate formele ei. Vrem să oferim lumii mai mult decât aceeași cafea zi de zi.


CONSTRUIM CONEXIUNI

dialog real cu clienții, între ei și fermierii noștri dar și între cei care se întâlnesc la o cafea în magazinele noastre.

build

LUPTĂM PENTRU AUTENTICITATE

pentru a promova fermierii adevărați și cafeaua lor mai puțin cunoscută, naturală, de înaltă calitate.

authenthicity

SUNTEM CURIOȘI

căutăm mereu noi experiențe și noi gusturi și le împărtășim clienților noștri.

Curiosity

CREDEM ÎN SIMPLITATE

gustul poate fi complex, dar a te bucura de o ceașcă de cafea uimitoare ar trebui să fie accesibil tuturor, de la selecție până la pregătire.

Simplicity