Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!


Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro

Deseurile de echipamente electrice si electronice (denumite in cele ce urmeaza DEEE)

DEEE pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.

Actele normative care reglementeaza regimul DEEE sunt Ordonanta de Urgenta nr. 195/2005 – referitoare la protectia mediului, respectiv Ordonanta de Urgenta.

Avand in vedere aceste texte de lege, va aducem la cunostinta urmatoarele:

1. Dumneavostra in calitate de cumparatori aveti obligatia de a nu DEEE ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE.

2. Colectarea DEEE se va efectua prin serviciul public de colectare a DEEE, direct de catre Strauss Romania (conform pct. 3) si prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE. Ii gasiti aici

3. Dumneavostra in calitate de cumparatori puteti preda DEEE in mod gratuit la punctul de colectare situat in Bucuresti, Calea Floresca, nr.246B, Promenada Mall, BeanZ Cafe Shop. Strauss Romania aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislatiei in vigoare, daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat.

4. Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce, ca in imaginea de mai jos:

5. Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseuri menajere si ca acestea fac obiectul unei colectari separate.