Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!

India Plantation, 250g

Nici un review
Cultivata la umbra arborilor de piper, banane, nucsoara, India Plantation este considerata una dintre cele mai bune cafele ale Indiei
Toata descrierea
Disponibilitateîn stoc
SKU
304224
34,00LEI

pachete pe luna

Selecteaza cantitatea

Informatii suplimentare

India plantationIndia plantation

Caracterizata de o bogata diversitate geografica si climatica, India este una dintre cele mai fascinante tari ale lumii. Acest lucru este evidentiat prin varietatea de arome si gusturi care provin de aici.

Insa, dintre toate, se distinge piperul, care este originar din India si, surprinzator, are o legatura si cu cafeaua in general, dar si cu India Plantation in special. Aceasta Arabica indiana are un buchet bogat, caracteristic cafelelor din aceasta zona si e considerata una dintre cele mai bune cafele ale Indiei.

India plantation
India-plantation-b

Soiul pastreaza caracteristicile zonei din care provine si se distinge prin aromele fructate subtile. Notele de mirodenii si fructe, si aciditatea minima se remarca de la prima gura. Impreuna cu gustul intens si corpul bogat, aceasta cafea te lasa sa te bucuri din plin de savoarea ei exotica si de aromele din care ies in evidenta notele de piper, papaya si condimente.

Acest lucru este posibil deoarece, in India, cafeaua se planteaza impreuna cu alte soiuri de fructe si mirodenii. Piperul, nucsoara, vanilia, portocalele si bananele cresc alaturi de arborii de cafea si astfel, se creaza un ecosistem aparte. Tot aici cresc si peste 50 de soiuri de arbori care furnizeaza umbra de care cafeaua are nevoie. Acestia previn eroziunea terenului abrupt, imbogatesc solul, protejeaza arborii de cafea de variatiile sezoniere de temperatura si ajuta la cresterea biodiversitatii zonei. Astfel, India este singura tara unde cafeaua este crescuta exclusiv la umbra arborilor, sub o bolta naturala.

La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru comenzile de peste 100 lei
30 days return

30 zile retur

Ne ocupam noi de toate detaliile.
Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!

Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro