Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!

Ethiopia Sidamo, 250g

Nici un review
Cultivata intre 1.500 si 1.800 de metri altitudine. Datorita conditiilor climatice, boabele absorb mai multe substante din sol si dezvolta un gust intens in care se regasesc note florale si de caramel.
Toata descrierea
Disponibilitateîn stoc
SKU
304240
41,42LEI

pachete pe luna

Selecteaza cantitatea

Informatii suplimentare

ethiopia sidamoethiopia sidamo

Chiar daca Brazilia este supranumita Tara Cafelei, de fapt Ethiopia este tara cafelei si locul de unde aceasta provine. De cand a fost descoperita aici, Ethiopia a oferit si continua sa ofere lumii unele dintre cele mai bune sortimente de cafea crescute in conditii unice.
Acestea sunt cultivate in provincia Sidamo, din tinuturile inalte ale tarii din estul Africii. Aici, platourile de la 1.500 la 1.800 de metri ofera conditiile climatice si de sol propice pentru ca cele mai bune boabe sa creasca mai incet. Astfel, ele pot absorbi mai multe substante din pamant, in acest mod reusind sa dezvolte arome mai intense.

ethiopia-sidamo-a
ethiopia-sidamo-b

Dincolo de influenta pe care o au asupra soiului, acestea ii mai ofera cafelei si calificativul SHG, adica Strictly High Grown, ceea ce atesta un gust mai intens si un caracter mai nobil al boabelor. Ethiopia Sidamo este o Arabica deplina, care se remarca prin arome complexe, aciditate medie si corpolenta deplina. Notele florale si caramelul completeaza personalitatea bogata. 

La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru comenzile de peste 100 lei
30 days return

30 zile retur

Ne ocupam noi de toate detaliile.
Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!

Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro