Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!

Brazil Mogiana, 250g

Nici un review
Echilibrul perfect dintre intensitate si gustul dulce, cu note de ciocolata, nuci si miere
Toata descrierea
Disponibilitateîn stoc
SKU
304239
28,00LEI

pachete pe luna

Selecteaza cantitatea

Informatii suplimentare

cafea brazil mogianacafea brazil mogiana

Cultivata aici incepand cu secolul al 18-lea, cafeaua a devenit unul dintre simbolurile acestei tari si i-a oferit Braziliei renumele de Tara Cafelei. Mogiana, Sul Minas si Cerrado sunt cele 3 regiuni cu temperaturi constante tot anul in care pot fi cultivate soiuri de Arabica, dar si de Robusta.

Sortimentul Mogiana este o cafea braziliana clasica, care incanta cu gustul sau dulce, echilibrat si delicat. Cultivata in zona care ii da si numele, cafeaua Mogiana este renumita pentru aciditatea si intensitatea scazuta si aroma ei exceptionala, dulce.

brazil-mogiana-c
brazil-mogiana-b

Aceste caracteristici se datoreaza conditiilor climatice specifice zonei din care provine. Acolo, la granita dintre statul Sao Paolo si Minas Gerais, cea mai sudica provincie a Braziliei, clima este potrivita pentru a obtine o cafea clasica, perfect echilibrata. Tocmai datorita acestui echilibru dintre intensitate si gustul in care se disting notele de ciocolata, nuci si miere, Mogiana poate fi savurata la orice ora din zi.

La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru comenzile de peste 100 lei
30 days return

30 zile retur

Ne ocupam noi de toate detaliile.
Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!

Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro