Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!

Brazil Cerrado, 250g

Nici un review
Cu o personalitate complexa din care ies in evidenta notele de ciocolata alba, caramel si nuci
Toata descrierea
cup size
Disponibilitateîn stoc
SKU
304246
40,00LEI

pachete pe luna

Selecteaza cantitatea

Informatii suplimentare

brazil cerradobrazil cerrado

Din Brazilia, tara care bate ca o inima si care traieste totul la intensitate maxima, de la dansuri la filme si de la muzica la fotbal, provine aceasta cafea cu suflet.
Crescuta in inima tarii, in provincia care ii da si numele, Cerrado, aceasta Arabica este procesata natural de catre cooperativa Exportadora Atlantica Doce Diamantina.
Cultivata dupa norme de calitate stricte si respectand o selectie atenta, cafeaua de aici este uscata pe patio-uri largi, in aer liber, sub soarele darnic, specific regiunii.

brazil-cerrado
brazil-cerrado-a

Aceasta metoda de cultivare este unica si diferentiaza Cerrado de restul zonelor in care se cultiva cafea. Procesata astfel, cafeaua primeste o corpolenta placuta, usoara pe alocuri si o aroma unica, din care se evidentiaza notele de ciocolata alba, caramel si nuci.
La personalitatea ei contribuie altitudinea la care este cultivata, 800-1.000 de metri. Aceasta altitudine, considerata medie pentru a cultiva arborii de cafea, dar si gradul in care boabele sunt prajite, ii ofera o versatilitate unica la final.
Ea poate fi savurata simpla, neagra sau in combinatie cu lapte. Oricum ar fi, ea isi va deschide gustul dulce si aroma echilibrata.

La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru comenzile de peste 100 lei
30 days return

30 zile retur

Ne ocupam noi de toate detaliile.
Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!

Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro