Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. - Mai multe detalii - Am inteles
Syeh
Syeh

Cafea pretioasa, intensa si picanta

Nu este deloc usor sa cultivi cafea la 1700 de metri altitudine in Sumatra, Indonezia, dar pentru Seyh si echipa lui rezultatul obtinut merita tot efortul. Cafeaua produsa de el este incredibil de aromata, ca si cum ar fi cultivata in ceruri. Și intr-un fel, chiar asa este. Altitudinile ridicate dau boabelor o aroma incomparabila, regasita doar in aceasta parte a lumii, iar Seyh este mai mult decat mandru de cafeaua lui. Și pe buna dreptate! Efortul de a cultiva cafea in astfel de conditii are rezultate pe masura: o cafea seducatoare, o combinatie perfecta de note calde de caramel si condimente, precum nucsoara si piper alb, dar si o urma de unt. Corpul cremos si fin, precum si intensitatea medie fac din aceasta cafea alegerea perfecta oricand iti doresti sa evadezi din cotidian si sa zbori cu gandul catre “salba de smaralde a Ecuatorului”. Chiar si astazi, Seyh intrebuinteaza aceleasi tehnici bine pastrate ale cultivarii cafelei, transmise de la parintii si bunicii sai. Iar traditia trebuie sa continue. “Cafeaua e mandria noastra si ne modeleaza dealurile, oferind un peisaj de tablou”.Cafeaua de origine unica a lui Seyh este extrem de pretioasa, desavarsita intr-o regiune deosebita a lumii si creata pentru a te rasfata.

we-make-coffee-in-the-sky

Capsules

Cafea de la Syeh

Oare ce gust are paradisul? Boabe cultivate la mare altitudine, corp cremos, savoare de ciocolată și condimente atât cât trebuie. Pe scurt, un gust divin!