Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!


Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro

Syeh
Syeh

Cafea pretioasa, intensa si picanta

Nu este deloc usor sa cultivi cafea la 1700 de metri altitudine in Sumatra, Indonezia, dar pentru Syeh si echipa lui rezultatul obtinut merita tot efortul. Cafeaua produsa de el este incredibil de aromata, ca si cum ar fi cultivata in ceruri. Și intr-un fel, chiar asa este. Altitudinile ridicate dau boabelor o aroma incomparabila, regasita doar in aceasta parte a lumii, iar Syeh este mai mult decat mandru de cafeaua lui. Și pe buna dreptate! Efortul de a cultiva cafea in astfel de conditii are rezultate pe masura: o cafea seducatoare, o combinatie perfecta de note calde de caramel si condimente, precum nucsoara si piper alb, dar si o urma de unt. Corpul cremos si fin, precum si intensitatea medie fac din aceasta cafea alegerea perfecta oricand iti doresti sa evadezi din cotidian si sa zbori cu gandul catre “salba de smaralde a Ecuatorului”. Chiar si astazi, Seyh intrebuinteaza aceleasi tehnici bine pastrate ale cultivarii cafelei, transmise de la parintii si bunicii sai. Iar traditia trebuie sa continue. “Cafeaua e mandria noastra si ne modeleaza dealurile, oferind un peisaj de tablou”.Cafeaua de origine unica a lui Syeh este extrem de pretioasa, desavarsita intr-o regiune deosebita a lumii si creata pentru a te rasfata.

we-make-coffee-in-the-sky

Beans

Cafea de la Syeh

Oare ce gust are paradisul? Boabe cultivate la mare altitudine, corp cremos, savoare de ciocolată și condimente atât cât trebuie. Pe scurt, un gust divin!