Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!


Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro

riziki

Nascuta din cenusa vulcanului

Daca esti in cautarea unei explozii de gust si cofeina, raspunsul este simplu: cafeaua genial creata de Riziki in Tanzania. Din 2002, cu ajutorul sotiei si copiilor, Riziki cultiva cafea in solul vulcanic si fertil din Mbozi. Acesta confera plantelor care cresc in el caracter si aroma africana autentica. Dupa cum descrie Riziki, “acesta este cercul vietii – din ceva vechi apare ceva nou”. Pentru ca aceasta fuziune intre vechi si nou sa fie perfecta, Riziki combina cu maiestrie soiurile Kent si Typica pentru a crea o experienta cu adevarat unica de cafea, incomparabila cu orice ai gustat pana acum. Un amestec complementar si interesant de arome - fructe rosii, mere verzi acrisoare si chiar parfum proaspat si dulce de iasomie - ce iti vor face papile gustative sa danseze de placere. Corpul matasos si fin te va face sa-ti doresti sa retraiesti experienta gustului iar si iar. Cafeaua lui Riziki este putin prajita si se savureaza ideal fara zahar sau lapte ca sa-i poti aprecia aciditatea citrica, prospetimea si vioiciunea. Este alegerea perfecta cand iti doresti o cafea la pachet, care sa-ti ofere energie din mers pentru zilele agitate. 

sol vulcanic

Beans

Cafea de la Riziki

Cafea cu caracter african autentic si o explozie de arome neasteptate! Vei fi fermecat de corpul corpul ei matasos si cucerit iremediabil prin notele de fructe de padure, mere si iasomie.