Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!

Indonesia Mandheling, 250g

Nici un review
Reducere 20%! Promotie valabila in perioada 01.04.2024-30.04.2024. Pretul promotional nu poate fi supus unor reduceri suplimentare. Buchetul ei bogat face din Indonesia Mandheling o cafea cu o esenta desavarsita
Toata descrierea
Disponibilitateîn stoc
SKU
304241
Preţ standard 38,00LEI Preţ special 30,40LEI

pachete pe luna

Selecteaza cantitatea

Informatii suplimentare

indonezia mandhelingindonezia mandheling

Dintre cele peste 17.000 de insule care formeaza Indonesia, una se remarca cel mai mult. Sumatra nu este doar cea mai mare insula a tarii, dar si un loc aparte cu platouri inalte si vai adanci. Aici creste o cafea speciala.
In intregul taram al cafelei, cu greu vei intalni o cafea cu o esenta mai desavarsita decat cea a soiului Indonesia Mandheling. Buchetul ei bogat de arome este unic. In el se regasesc notele de ciocolata, cedru, condimente si chiar nuante de vin, si este rezultatul climatului umed si a solului vulcanic atat de fertil in aceasta regiune a lumii. Boabele de cafea superioara Arabica au o aroma intensa, deplina si o aciditatea scazuta, deoarece sunt obtinute prin metoda unica Giling Basah.

indonezia-mandheling-a
indonezia-mandheling-b

Acest mod unic li se atribuie primilor cultivatori care au descoperit ca o cafea lipsita de stratul de "pergament" necesita mult mai putin timp de uscare, ceea ce a permis accelerarea intregului proces de obtinere al cafelei. Pe langa avantajele economice ale procesului, au obtinut insa si aromele arabice unice, care le-au adus admiratori in intreaga lume.

Personalitatea acestei cafele este completata de calitatea si claritatea gustului care sunt garantate printr-un control riguros al boabelor de cafea si de o tripla-verificare a defectelor acestora.
Indonesia Mandheling este cultivata pe coastele inalte ale Muntelui Leuser, in regiunea central-vestica a Sumatrei, Balak. Numele cafelei nu provine de la regiunea unde este cultivata, asa cum se intampla in mod obisnuit, ci de la grupul indigen “Mandailling”. Formate pe ramasitele vulcanice ale insulelelor din arhipeleagul Malay, Sumatra, Sulawesi si Java reprezinta locuri ideale pentru cultivarea cafelei, datorita solului bogat in minerale si a climei ecuatoriale umede.

La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru comenzile de peste 100 lei
30 days return

30 zile retur

Ne ocupam noi de toate detaliile.
Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!

Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro