Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!

Costa Rica SHB, 250g

Nici un review
Reducere 20%! Promotie valabila in perioada 01.04.2024-30.04.2024. Pretul promotional nu poate fi supus unor reduceri suplimentare. Combinatia surprinzatoare de arome care vin direct din natura, fac din Costa Rica SHB o cafea speciala
Toata descrierea
cup size
Disponibilitateîn stoc
SKU
304237
Preţ standard 38,00LEI Preţ special 30,40LEI

pachete pe luna

Selecteaza cantitatea

Informatii suplimentare

costa rica shbcosta rica shb

Cu aproximativ un sfert din suprafata compusa din parcuri si zone protejate, Costa Rica este considerata, din multe puncte de vedere, un hotspot al diversitatii. Era de asteptat ca aceasta calitate sa fie transmisa si cafelei care provine din aceasta tara.
Costa Rica SHB este o cafea cu profil echilibrat al gustului, nascuta din bogatia solului vulcanic si efectul climatului montan: esenta implineste o nota distincta, aciditatea este revigoranta, iar aroma una delicata. Multi pasionati ai cafelei vor fi surprinsi de gustul care contopeste note de caramel si piersici.

costa-rica-shb
costa-rica-shb-country

Calitatile exceptionale ale cafelei din Costa Rica: aciditate ridicata, precum si o esenta care se distinge prin combinatii surprinzatoare de arome venite direct din natura. Cultivarea la altitudine mare ofera conditiile perfecte pentru arborii de cafea. Solul bogat si precipitatiile nelipsite ajuta arborii de cafea sa infloreasca, fara sa mai fie nevoie de pesticide sau fertilizatoare. Climatul alpin mai ofera un avantaj in plus – noptile racoroase incetinesc procesul de maturare a “cireselor de cafea”, permitand boabelor sa ia cele mai bune elemente din sol si sa extraga aromele fructate.

La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru comenzile de peste 100 lei
30 days return

30 zile retur

Ne ocupam noi de toate detaliile.
Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!

Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro