Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!

Colombia Supremo, 250g

Nici un review
Reducere 20%! Promotie valabila in perioada 01.04.2024-30.04.2024. Pretul promotional nu poate fi supus unor reduceri suplimentare. Considerata de multi experti ca fiind cafeaua absoluta! Buchet bogat de arome, cu note de piersica, citrice si caramel
Toata descrierea
Disponibilitateîn stoc
SKU
304242
Preţ standard 35,00LEI Preţ special 28,00LEI

pachete pe luna

Selecteaza cantitatea

Informatii suplimentare

colombia supremocolombia supremo

Mangaiata de Oceanul Pacific si Marea Caraibelor, Colombia se bucura de o diversitate rar intalnita. Flora, fauna, relieful, dar si cultura fac din aceasta tara un loc aparte. Poate tocmai de aceea, Colombia este specializata in productia unei cafele exceptionale, cu calitati apreciate de toti pasionatii din intreaga lume.

Unul dintre factorii care contribuie la valoarea sa, este metoda de recoltare si prelucrare a "cireselor de cafea". Boabele sunt selectate in functie de marime inca din timpul recoltei si doar cele care isi dovedesc bogatia, sunt folosite pentru a face cea mai buna cafea din Colombia.

colombia-supremo-a
colombia-supremo-b

Insa, dintre toate, una este cu adevarat desavarsita. Considerata de multi experti ca fiind cafeaua absoluta, Colombia Supremo se remarca prin echilibrul excelent intre bogatie, un gust intens si o urma delicata de aciditate. Boabele sale generoase contin un buchet bogat de arome subtile, care compun un gust final placut, cu note de persica si citrice, caracteristic clasei Supremo.

Numele ei provine de la cuvantul “supremo” pe care columbienii il folosesc pentru boabele de cafea cu o calitate la superlativ. Cafeaua Supremo provine din cele mai generoase boabe, cu dimensiuni variind intre 6.7mm si 7.10mm, conform criteriilor de sortare. Dimensiunea lor influenteaza intensitatea cafelei si gustul sau balansat.

La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru comenzile de peste 100 lei
30 days return

30 zile retur

Ne ocupam noi de toate detaliile.
Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!

Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro