Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!


Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro

luiz alberto
luiz alberto
proverb luiz

Comoara din inima Braziliei

O cafea de poveste, ca o imbratisare catifelata! Aceeasi senzatie de fiecare data cand vei prepara aceasta cafea delicioasa, ideala pentru clipele in care vrei sa fii doar tu cu tine. Luiz Alberto isi cultiva cafeaua chiar in mijlocul naturii din Brazilia, binecuvantata cu unul dintre cele mai fertile soluri din lume. Secretul gustului cafelei lui Luiz Alberto? Traditia de aproape 200 de ani in cultivarea cafelei fac din aceste boabe tropicale un adevarat deliciu”. O cafea in care notele irezistibile de ciocolata amaruie decadenta si caramel dulce se completeaza perfect cu note de migdale coapte, rezultand un gust complex, desavarsit de intensitatea medie si corpul catifelat. Toate acestea creeaza o experienta senzoriala imbietoare, perfecta pentru momentele tale de relaxare. Luiz Alberto nu este preocupat doar de calitatea cafelei pe care o cultiva, ci si de protejarea naturii prin masuri de sustenabilitate, ce reprezinta piatra de temelie a activitatii sale. Mai mult, Luiz Alberto chiar si-a numit cafeaua “Fazenda Iracema” in onoarea bunicii lui, care l-a invatat sa-si respecte locul de origine si sa nu uite niciodata de unde a plecat. Asa ca, data viitoare cand vrei sa dai viata putin mai incet pentru a te bucura de un stop de liniste si pace, incearca aceasta cafea minunata, creata pentru tine de Luiz Alberto.


capsula eduardo

Cafea de la Luiz Alberto

Lasa-te ademenit de aromele irezistibile ale gustului rafinat de cafea provenita de la Luiz Alberto din Brazilia! Vei descoperi corpul catifelat, perfectionat de notele delicate de caramel si ciocolata amaruie.