Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!

Kenya Gitura, 250g

Nici un review
Reducere 20%! Promotie valabila in perioada 01.04.2024-30.04.2024. Pretul promotional nu poate fi supus unor reduceri suplimentare. Considerata unul dintre cele mai bune sortimente de cafea din lume
Toata descrierea
Disponibilitateîn stoc
SKU
304243
Preţ standard 48,00LEI Preţ special 38,40LEI

pachete pe luna

Selecteaza cantitatea

Informatii suplimentare

kenya giturakenya gitura

Vegheata de la inaltime de muntele care ii da si numele, Kenya este o tara aparte. Nu degeaba este una dintre principalele destinatii turistice ale Africii. Insa nu doar savanele, rezervatiile si fauna dau farmecul acestei tari.

Tot de aici vine o cafea cu adevarat spectaculoasa, care pare ca ar vrea sa rivalizeze cu peisajul in care este cultivata.
Se spune despre Kenya GITURA, calitatea AA, ca este una dintre cele mai bune sortimente de cafea din lume. Corpolenta, rafinata si cu o aroma complexa, simbolul AA, care atesta cea mai buna calitate a boabelor alese cu grija dupa forma, dimensiune si structura.

kenya-gitura
kenya-gitura-b

Caracteristicile ei, notele de fructe, vanilie si alune, provin din faptul ca este cultivata la inaltimi intre 1.400 si 1600 de metri, pe un sol vulcanic, la temperaturi moderate si precipitatii medii.

Chiar daca natura joaca un rol important in calitatea acestei cafele, pentru ca ea sa-si atinga adevaratul potential, e nevoie de mai mult decat de o intamplare fericita.
Calitatea ridicata a cafelei este completata de politica eficienta a Kenyei in cultivarea cafelei, care presupune ca fiecare lot sa respecte standardele de aroma si gust.

La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru comenzile de peste 100 lei
30 days return

30 zile retur

Ne ocupam noi de toate detaliile.
Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!

Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro