Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!


Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro

gabriel
gabriel

Din inima Africii si de la poalele muntilor inzapeziti

Bun venit in Africa! Te invitam sa descoperi o cafea cu adevarat speciala, crescuta la poalele muntilor inzapeziti Ruwenzori, protejata de umbra naturala a bananierilor si scaldata de apa limpede a ghetarilor din munti. Nu te vei putea opri la prima ceasca! Doar cele mai bune boabe sunt alese si spalate manual de catre Gabriel si oamenii sai. Multumita acestui proces minutios, fiecare ceasca de cafea te duce cu gandul la paradisul din Uganda, in timp ce tu savurezi o “cafea africana autentica, cu note de ciocolata, citrice si un strop de condimente pentru echilibru”! Cafeaua lui Gabriel este un exemplu excelent de specialitate de cafea de origine unica, crescuta la umbra. Este usor sa remarci gustul fin si delicios, precum si complexitatea aromelor ce se imbina perfect pentru a-ti oferi o bautura cel putin magnifica. De cate ori vei dori o pauza doar pentru tine, cafeaua lui Gabriel este alegerea ideala, datorita corpului cremos si a intensitatii medii. Incearca si convinge-te de gustul desavarsit al cafelei din muntii Ugandei, pe care care Gabriel si ceilalti membri ai tribului sau ii numesc “acasa”. 


boabe gabriel

Cafea de la Gabriel

Rasfata-te cu o cafea Africana autentica, insufletita de apa pura glaciara coborata din munti, prajita putin pentru un corp cremos si pentru a-i pastra notele de ciocolata si condimente.