Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!


Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro

fabienne

În comunitatea noastră, femeile țin cultura cafelei în viață. Sute de femei lucrează în fermele de cafea și fac parte din organizația Rebuild Womans Hope, iar acest program social colectiv le oferă suport real și încredere în forțele proprii. Motto-ul nostru? „Să construiești încrederea unei femei înseamnă să clădești speranța unei națiuni întregi”. Suntem întotdeauna acolo unii pentru alții. Și pentru cafeaua noastră. O recoltăm din ianuarie până în iunie, de pe malul lacului Kivu, din insula Idjwi. Culegem atent boabele și le triem pe cele roșii, coapte perfect, de cele verzi și cele galbene. Acesta este primul pas în desăvârșirea cafelei. Numai boabele alese sunt așezate apoi cu grijă sub soarele Congo-ului, la uscat, și amestecate pentru a nu suprafermenta. Apoi, sunt trecute prin umidomentru, aparat care le detectează procentul de umiditate (ideal de 12%), pentru a decide care sunt boabele ce ajung în depozit și, în final, în ceașca ta de cafea.

moto fabienne

Capsules

Cafea de la Fabienne

Noi savurăm cafeaua neagră, pentru a-i simți pe deplin poezia – note de bourbon, de citrice și florale. 100% cafea Arabica prăjită și măcinată..