Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!

Espresto Furioso

Nici un review

Un blend de cafea puternic cu note de cacao amara

Toata descrierea
cup size
Disponibilitateîn stoc
SKU
305034
32,16 LEI

pachete pe luna

Selecteaza cantitatea

Informatii suplimentare

Espresto Furioso

16 x  capsule de cafea prajita si macinata

Aceasta cafea a fost crescuta de catre fermieri certificati UTZ

Sugestie pentru gust: Espresso

 

Catifelat, bogat și complet, cu note delicate de cacao amară. Aceasta este caracteristica distinctivă a amestecului nostru puternic Furioso espresso, ce combină cafeaua premium arabica cu cafea robusta atent selectată.

Toate sortimentele de cafea Mr&Mrs Mill au certificare UTZ. Făcute cu pasiune pentru alegeri responsabile și de calitate, capsulele de cafea Dallmayr pentru aparatele K-fee își au originea în ferme certificate UTZ. UTZ este cel mai mare program din lume de certificare a sustenabilității pentru cafea, cacao și ceai. UTZ susține o lume echitabilă, în care resursele sunt conservate printr-o agricultură durabilă, iar fermierii și lucrătorii din industria cafelei au parte de condiții echitabile și perspective pe termen lung.

Această capsulă are un gust perfect atunci când se folosește pentru a face un espresso, desăvârșit cu o cremă senzațională. Fiecare aparat K-fee pentru capsule are un buton espresso care îți permite să stabilești cantitatea de apă folosită. Ca să te bucuri de un cappuccino, îți recomandăm seturile noastre de capsule pentru cappuccino, precum și aparatele cu spumant de lapte integrat sau spumant de lapte separat.

La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru comenzile de peste 100 lei
30 days return

30 zile retur

Ne ocupam noi de toate detaliile.
Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!