Eduardo
Map

Cafea catifelata uscata la soare dupa metode traditionale

Dried on our patio

Cand ai nevoie sa te pui din nou pe picioare, indiferent de momentul zilei, cafeaua intensa si cu aroma bogata produsa la ferma familiei lui Eduardo din San Jose, Nicaragua este alegerea perfecta. Aroma indrazneata si plina de savoare a boabelor, gustul intens si catifelat de ciocolata, inblanzit cu dulceata delicata a fructelor uscate te duc mai aproape de soarele tropical din Nicaragua. Plin de mandrie, Eduardo recunoaste: “Boabele sunt culese manual si apoi uscate la soare chiar in curtea casei noastre”. Rezultatul acestui proces atent si riguros este o cafea incredibil de fina, cu un corp mediu, preparata cu iscusinta de o familie care pastreaza aceasta traditie vie de 6 generatii, pe parcursul a peste 200 de ani. Stramosii lui Eduardo au venit din Spania si s-au stabilit in Nicaragua la inceputul anilor 1800 si de atunci, familia sa si-a dedicat existenta si priceperea pentru cultivarea celei mai bune cafele. Dupa cum spune si Eduardo, “Este o traditie de familiei ce concentreaza arome delicioase in fiecare bob”, pentru ca tu sa te bucuri de o mireasma seducatoare de fiecare data. Vei regasi pasiunea si traditia in fiecare ceasca de cafea fierbinte si delicioasa de la ferma familiei lui Eduardo.

Eduardo

Cafea de la Eduardo

Este usor sa zambesti cand ai in fata o ceasca de cafea scaldata de soarele din Nicaragua. Ia-ti timp pentru a savura notele intense ale fructelor uscate si a ciocolatei bogate, care te vor face sa mai zabovesti putin.

COMANDA SPECIALITATE