Cafeneaua e la tine acasa. Onoram toate comenzile!

Aeropress Aerobie 3 cups

DisponibilitateEpuizat din stoc
SKU
303059
152,00LEI

pachete pe luna

Informatii suplimentare

Aeropress este un dispozitiv unic de preparare a cafelei, care este usor de utilizat, atat de cei novice in misterioasa lume a cafelei, cat si pentru cei care cauta sa experimenteze metode neconventionale de preparare a cafelei. Aceasta combina toate avantajele unei prese franceze si a metodelor traditionale de preparare a cafelei. O metoda foarte indragita de iubitorii de cafea, iar acest lucru este demonstrat de numeroasele concursuri de preparare a cafelei cu Aeropress, organizate in intreaga lume.

Aeropress este un dispozitiv rezistent și foarte ușor de utilizat, care ofera posibilitatea de a te juca cu timpul de preparare, temperatura apei si gradul de macinare al cafelei, controland astfel taria, intensitatea și aroma cafelei. Procesul de preparare dureaza cateva minute si ofera o cantitate constantă de cafea la fiecare preparare (250 ml).

Dispozitivul este realizat din material rezistent si simplu de intretinut. Cu un design compact și usor de transportat, cu Aeropress poti prepara o cafea excelentă în aproape orice condiții.

La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru comenzile de peste 100 lei
30 days return

30 zile retur

Ne ocupam noi de toate detaliile.
Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!

Nou pe beanzcafe.ro: o gama diversa de cafea pentru toate gusturile! Indiferent de cum o prepari, fie ca este Arabica ori Robusta, cafea de orgine sau un blend surprinzator, de acum vei gasi cafele pentru toate gusturile pe beanzcafe.ro