Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. - Mai multe detalii - Am inteles
Suyapa

Daca iti place cafeaua cu insemnatate, incearca aceasta varietate!

Boabele de cafea crescute organic in Honduras, de catre asociatia COMUCAP, se disting prin notele calde ciocolata, nuci si migdale coapte, avand o dulceata discreta de nuga. Cafeaua este cremoasa si catifelata, are o intensitate medie si este ideala pentru momentele in care vrei sa iei o bine meritata pauza pentru a te bucura in liniste de o cafea pur si simplu buna. Dar mai important decat atat este ca, alegand cafea produsa de COMUCAP, o ajuti pe Suyapa si pe celelalte membre ale cooperativei femeilor producatoare de cafea din Cabanas sa aiba o viata mai buna. Dupa cum spune aceasta, "cafeaua a fost cea mai mare oportunitate pentru ca noi sa ne schimbam viata". Prin programele oferite de COMUCAP in sprijinul educatiei, pregatirii si crearea unor oportunitati de afaceri, membrele asociatiei au invatat cum sa cultive si sa valorifice boabele de cafea. 

united_in_mountains
Read More
Iar aceste cunostinte le-au ajutat sa-si castige libertatea si independenta financiara. Incepand cu anul 1993 si pana astazi, asociatia a ajuns la 500 de membre care duc o viata demna, se bucura de educatie, sanatate si au un loc in care pot sa traiasca, totul pe baza cafelei minunate pe care o produc. Nu-i de mirare ca Suyapa le multumeste tuturor celor care-i cumpara cafeaua pentru ca o ajuta pe ea si pe fiicele ei sa duca o viata mai buna. Data viitoare cand te relaxezi cu o ceasca de cafea delicioasa provenita de la COMUCAP, o sa simti ca are gust si mai bun pentru ca vei sti ca o ajuti pe Suyapa si pe alte sute de femei ca ea sa-si continue visul.

Capsules

Cafea de la Suyapa

Alinta-te cu o ceasca de cafea perfecta si cremoasa, definita de spiritul puternic al oamenilor Honduras. Nu te grabi si savureaza notele expresive de ciocolata neagra si nuci coapte, pentru a putea aprecia corpul catifelat si intensitatea delicata.