Politica de utilizare a Cookie-urilor


Beanz este un brand nou, construit pe ani intregi de expertiza în cafea. Este noua inovație de la Strauss Coffee, un brand internațional din industria cafelei, cu o experiență de peste 20 ani în domeniu.

Suntem o echipa mica de aventurieri si facem lucrurile altfel. Vrem sa iti poti comanda cafeaua singur, online, sa vorbesti cu noi pe canalele tale preferate de Social Media. si da, vrem sa iti bei cafeaua, asa cum iti place tie, la birou, cu prietenii sau acasa.

Stim multe despre lumea cafelei, ne place sa credem ca avem o personalitate unica, asa cum ai si tu si celebram diversitatea oriunde o intalnim.


Am creat blend-uri de cafea, special concepute pentru tine, indiferent de starea pe care o ai. Am calatorit prin lume, in cautarea celor mai buni fermieri, lucrând cot-la-cot cu ei, pentru a gasi cea mai buna cafea pe care o poti bea in timp ce te relaxezi… pe canapea sau unde vrei tu..La BeanZ celebram diversitatea prin cafele cu gusturi distincte in momente diferite!

Free Delivery

Livrare gratuita

Pentru abonamentele Duo48, Tribe64+ si comenzile mai mari de 150 lei.

30 days return

30 zile retur gratuit

Ne ocupam noi de toate detaliile.

High Tech Machines

Aparate de ultima generatie

Cu precizie elvetiana...

Always within reach

Mereu la indemana

Ne poti contacta prin email, social media sau la telefon. Tu alegi!

Suntem aici pentru a sarbatori diversitatea in oameni, in fiecare ceasca de cafea, dar si in modalitatea in care se imbina cele doua. Bine ai venit! Fii asa cum vrei tu.